dimarts, de juny 06, 2006

Rels, rock, reggae


Un regalet per a les orelles. Si t'agrade el reggae jamaicà i disfrutes en la música del Muguruza, estàs de sort. Quan creus que este home ja no pot fer res més perque ja ho ha fet tot, agarre, va a Jamaica i se'n torne en un disc sota el braç. No diré que és una obra mestra, perque el Muguruza fa deu anys que va dixar de fer obres mestres, però si que és un bon disc que és pot escoltar, i encara que només sigue per una cançó, ja paga la pena sentir-lo.
Però una cosa em preocupa, fa ja uns anys ho pasavem de colló en los amics ballant a empentons, fotent-nos puntades i destrossant-lo tot entre punxos i crestes mentre sonave "La línea del frente", però ara hai descobert que m'agrade molt més la versió tranquileta i sentir-la al bar prenent uns patxarans mentre parles en la penya, quasi tots ja gent decent. Això és greu, oi? En qualsevol cas, continuem a la línia del front, encara que haguem canviat l'"anarKia i el punk" pel "rels, rock, reggae".
Euskal Herria Jamaika Clash, si clickeu, hi podeu sentir totes les cançons del disc on-line.

5 Comments:

Blogger Markos said...

Supongo que todo tiene su tiempo. Algunos optamos por volver a la adolescencia de vez en cuando, y nos pillamos pedos a base de bacardi como cuando teníamos 15, y coleccionamos los cromos del Mundial de Panini, como cuando teníamos 10.

Por cierto, 'En la línea del frente' jamaiquizada es chachi piruli.

6/6/06 12:46 a. m.  
Blogger torresburriel said...

Pues a mi me parece un muy buen disco, en el que se nota que Muguruza se encuentra más cómodo es esos terrenos que en otros por lo que ya ha transitado.

6/6/06 11:54 a. m.  
Blogger Fogaire said...

Si, si me parece un disco muy guapo, pero sigo pensando que con el disco negro de NG tocó techo :-D

6/6/06 2:02 p. m.  
Anonymous Q-Orba said...

Muy bueno el disco

13/6/06 11:35 a. m.  
Anonymous Q-Orba said...

Recuerdo de los momentos en artes gráficas

13/6/06 11:37 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home