dijous, d’abril 20, 2006

Torna-hi!


Després d'una setmaneta llarga pel poble, de nits de festa boja per Lleida, de dies de pesca a Mequinensa, de lifares en los amics i de nits de Mona d'empalmada, tornar a Madrid te mate però bé.

I per si fos poca la patacada, descobrixes que a tot Déu menys a tu li agrade la cançó de "Opá, yo viazé un corrá". Arrgghhh!!! :-D

3 Comments:

Blogger Guineu said...

Ja eva hora que tornesses al blog! Eixa maniota teua de considerar el lloc com una mena de monasteri on internet és pecat...

I la cançó és bona, home. Humor "au troisième degré", que diuen en francès. Això és com el millor acudit del món. El contaven Faemino i Cansado:

¿Per què a Lepe creuen en la Satíssima Trinitat?... Doncs per la fe.

Boníssim.

20/4/06 6:48 p. m.  
Blogger Fogaire said...

Home, poquet que hi vag, a la terreta, no puc perdre temps contant anades de pilota a un blog friki :-P Però si que és verdat que nya puestos internàutics que son de visita obligada, encara que ronde pel poblet.

La cançó del corral no està mal del tot, però no entenc esta febre que l'ha agarrat a la gent. Si haig de triar una cançó per a sentir este estiu, preferixco estes mil vegades:
http://elkoalamusic.castpost.com/391161.html
http://elkoalamusic.castpost.com/391144.html

Huaaasss XD

Ei, Faemino i Cansado son boníssims. Un dia vaig veure'ls per la tele, parlaven de Vaticà i l'un fíe de cardenal i l'altre d'escolà, Déu meu quin fart de riure.

21/4/06 12:21 p. m.  
Anonymous Dismalog said...

Pos vacional y vacacional

13/6/06 11:33 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home