dimecres, d’abril 26, 2006

La nova Inquisició


Tot pareix indicar, que de res servix que la banda de música negués cap suport o relació en la banda terrorista ETA, que el jutge Garzón no trobés cap delicte a les cançons del grup, que Del Olmo s'hagués de disculpar publicament pels insults i les mentides que va dir contra ells o que milers de persones i centenars de grups, artistes, periodistes, col·lectius, etc, haiguen donat el seu suport a la banda. La extrema dreta continue la seua personal croada en lo grup Soziedad Alkoholika.
Despres que el mes passat, la AVT demanés més d'un any de presó i sis anys d'inhabilitació com a músics als components de S.A., ara l'ha tocat al Viñarock, sense cap dubte el festival de rock més important de l'estat que pot arribar a arreplegar a unes 60.000 persones en un sol dia. La plataforma EspañayLibertad ha iniciat una campanya que consitix en contar la seua particular història del grup a les empreses patrocinadores del festival, fent que se desvinculen de la patrocinació si no se censure l'actuació del grup S.A.. D'esta forma ja han aconseguit que cinc patrocinadors no donen suport al Viñarock, posant en perill la celebració d'un festival tan important com este.
Pareix que ara son ells els que han de dir quina música s'ha de sentir, quins grups poden tocar i què és pot cantar. Son esta mateixa gent la que fa uns anys van fer censurar un concert perque hi actuaven grups que ells consideraven "radicals" i "alteradors de l'ordre". Per tant ja no cal ser vasc i d'esquerres, cosa que te fa ser sospitós de terrorisme ipso-facto, sino que nya prou en cantar coses que no agraden als "demócrates de bé" per a que te tallen la llengua.
Per si fossen poques les barbaritats que poden arribar a dir, a la web d'EyL podem veure com comparen el logo del grup S.A. en lo d'ETA, cosa que me fa recordar quan els mateixos van dir que l'adhesiu que portave la gent per a les manis de la guerra ere el mateix que fan servir els pro-etarres. I com que som milions els proetarres a Espanya, potser haurien de sabre que al meu poble nya una empresa d'àrids que té un logo paregut al d'S.A, per si volen anar a investigar. Tindran amagada cloratita entre la grava i el formigó? Quina por.
I per a acabar, una sorpresa, a l'inici de la web de la Plataforma EspañayLibertad, se pot veure que la Coordinadora Ciudadana Teruel Existe ne forme part.(!!!) Vaja, jo que no els tenie per una colla de feixistes...
Escoltant: Piedra contra tijera, de Soziedad Alkoholika

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

A aquells que es senten perseguits i no ho son, o aquells que persegueixen tot el que els fa por tenen un nom: "esquizofrenics"

26/4/06 8:18 p. m.  
Anonymous Anònim said...

deu ni do! aixo e un no parar!!
enkara m extrañe k no mos haiguen agarrat per banda a tots los k portem lo logo a la roba, ni mos haiguen fet pasar nits recibint "masajes y jakuzzis" dels pikolos ni res... :s

^tiempo al tiempo^

28/4/06 3:05 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home